Legyél a szakmai közösségünk tagja!

Önkéntes képzőinknek folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk. A Képzők Képzése elvégzése után lehetőséged van gyakorolni a tanultakat, kipróbálni magad trénerként, csoportvezetőként, visszajelzést kapni gyakorlottabb képzőtársaidtól Szakmai Ráképzéseinken folyamatosan olyan tudást osztunk meg egymással, amik segíthetnek téged képzőként, trénerként csoportvezetőként. Ha neked van valami olyan tapasztalatod, tudásod, amit szívesen megosztanál a közösségünkkel, akkor téged is szívesen látunk ráképzőink között.

school

Tréneri Attitűd

event2020-11-27

Belemélyedünk az Amnesty órákon keresztül azokba a nehéz helyzetekbe, amelyek előfordulhatnak. Foglalkozunk azzal is, hogy hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket, mit csináljunk és hogyan tudjuk fejleszteni magunkat ezen a téren. Kiemelten foglalkozunk  foglalkozások levezetésének egyik fontos eszközével a kérdezéstechnikával. És persze mindaz, ami benneteket érdekel ebben a témában.

add_location

Online Facilitálás

event2020-12-23

Adott egy ember, adott egy megrendítő sztori, és adott a lehetőség, hogy minél átfogóbban, érzékletesebben adjuk a történetet tovább, mégpedig úgy, hogy cselekvésre sarkalljunk vele másokat is. A storytelling módszertanának segítségével és a Levélíró Maraton apropóján darabjaira szedjük, hogyan lehet a tragikusan nehéz helyzetbe került aktivisták történeteit a legizgalmasabban, leghitelesaebben és a megfelelő célcsoportokhoz igazítva képviselni, felépíteni és átadni.

Módszertani továbbképzés

event2021-01-21

Ezen a képzésen szeretnénk megmutatni az emberi jogi oktatási módszertanunkat gyakorló pedagógusoknak, iskolai szociális segítőknek, és minden olyan szakembernek, akik fiatalok csoportjaival foglalkoznak.

Milyen egyéb módon tudsz becsatlakozni?

Képzések Szakembereknek

Rendszeresen tartunk emberi jogi módszertani továbbképzéseket fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára. Erre a képzésre elsősorban pedagógusok és iskolai szociális segítők jelentkezését várjuk, akik szívesen foglalkoznának az emberi jogokkal a saját csoportjaikban.

Jelentkezem

Legyél Aktivistánk

Aktivistaként többek közt részt vehetsz a kampányaink előkészítésében és lebonyolításában. Szervezhetsz eseményeket és demonstrációkat. Csapatban állhatsz ki az emberi jogok fontossága mellett.

Jelentkezem
e-learning

Elindult az Amnesty Pride-kurzusa

Tudj meg többet az LMBTQI fogalmakról, a közösség jogainak történetéről és arról, hogy mit tehetsz az elfogadásért! Ez a kurzus remek kiindulási pont, ha szeretnél többet tudni a témában és jobban megismerni az LMBTQI közösség történetét, ...

podcast

A legjobb, amit ezzel a törvénnyel tehetünk, hogy nem veszünk róla tudomást

Rendkívüli adással jelentkezik a SZKÓP oktatás. A beszélgetés apropója a július 8-án hatályba lépett homofób és transzfób törvény, amelyről két programvezetőnkkel, Beöthy Ádámmal és Demeter Áronnal beszélgetünk.

regisztráció

Regisztrálj a Pride-kurzusra

Regisztrálj Pride-kurzusunkra az alábbi űrlap kitöltésével. A link az adatok megadása után jelenik meg.

Letölthető dokumentumok

Levélíró Maraton módszertani füzet

A 2020-as Levélíró Maratonhoz kapcsolódó négy foglalkozástervünket módszertani füzetbe foglaltuk.

Képzői Képzikönyv

Az Amnesty saját fejlesztésű óráinak gyűjteménye. Ebben a kézikönyveben leírjuk, hogy hogyan működik az emberi jogi oktatási módszertanunk, milyen óráink vannak és hogy hogyan vezetjük le ezeket a foglalkozásokat.

Fordított tanterem és az Amnesty Akadémia

A fordított tanterem módszertan segítségéval az Amnesty Akadémián található ingyenesen elvégezhető kurzusokat tudod beépíteni offline és online tanóráidba egyaránt.