highlight_off

SZABAD A PÁLYA! (90 perc)

Téma: szocializáció, nemi sztereotípiák és társadalmi elvárások hatása a fiatalok pályaválasztására, lehetőségek ezek lebontására, a szabad pályaválasztás támogatása

Szeretnéd, ha a fiatalok szabadon, a társadalmi elvárásoktól mentesen bontakoztathatnák ki a képességeiket? Szívesen támogatnád őket abban, hogy a nemi sztereotípiáktól függetlenül szabadon választhassanak pályát? Hívd meg ingyenes iskolai foglalkozásunkat osztályodba, közösségedbe!

A két iskolai óra ideje alatt a résztvevőkkel együtt tárjuk fel a nemi sztereoítpiák és az ahhoz kapcsolódó társadalmi elvárások hatását a pályaválasztásra, illetve a férfiak és nők társadalomban betöltött jelenlegi helyzetére. Ezután közösen végiggondoljuk, milyen változásokra van szükség ahhoz, hogy a fiatalok szabadon dönthessenek a karrierjükről, és hogy mit tehetnek ezért személyesen.

Rendeld meg óráinkat

Ingyenes foglalkozásainkat diákként, szülőként vagy tanárként is kérheted.
Tanórákra, tolerancia napokra, egész napos emberi jogi rendezvényekre és táborokba is szívesen megyünk.

Hol tudunk elérni?

(Neved, e-mail címed és iskolád/intézményed megadásával hozzájárulsz, hogy ezeket az Amnesty International Magyarország a téged érdeklő amnesty-s emberi jogi óra leszervezése, lebonyolítása céljából kezelje.)

Melyik óra érdekel?

Mikorra lenne a legjobb?

Az office@amnesty.hu e-mail címen bármikor visszavonhatom a hozzájárulásaim.
Az Amnesty International Magyarország erre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóját elolvastam.

arrow_circle_up