highlight_off

Programjaink

Programjaink

Cégeknek, munkavállalóknak, tanároknak, diákoknak, szülőknek

Befogadó Terek

BEFOGADÓ TEREK címmel kétéves oktatási projektet indítottunk a legismertebb hazai LMBTQI szervezetekkel közösen, az LMBTQI diákokat érő iskolai zaklatás és az LMBTQI embereket sújtó munkahelyi diszkrimináció csökkentése érdekében.
Tanároknak, diákoknak, szülőknek

Válaszd a saját utad!

Szabad a pálya címmel indítottunk kétéves oktatási projektet azért, hogy a nemi sztereotípiákat lebontva lehetőséget teremtsünk a fiataloknak arra, hogy nemüktől függetlenül olyan pályát válasszanak, amit szeretnének.
önkéntesek

Képzők Képzése

A Képzők Képzése programunkra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni és elsajátítani az általunk használt emberi jogi oktatás tematikáját és módszereit, majd önkéntesként foglalkozásokat tartani különböző iskolákban. 
Tanárok és gyerekekkel-fiatalokkal foglalkozó szakemberek

Amnestys módszertani képzések

Az Amnesty emberi jogi oktatási programja a 2020/2021-es tanévben ingyenes továbbképzést indított pedagógusok és fiatalok csoportjaival foglalkozó szakemberek számára. Ha rendszeresen dolgozol fiatalokkal, szeretnél velük többet beszélni az emberi jogokról, és szívesen megismernéd az Amnesty oktatási módszereit, akkor gyere el erre a képzésre.
Középiskolások

Összpont - Emberi Jogi Diákverseny

2023-ben tizedik alkalommal rendezzük meg az Amnesty emberi jogi csapatversenyét középiskolás diákok számára. A februártól május végéig tartó verseny során kreatív és izgalmas feladatokon keresztül dolgozhatsz fel emberi jogi témákat, majd a tanultakat felhasználva, az Amnesty támogatásával valósíthatod meg a saját projektedet és léphetsz fel a számodra fontos ügyek mellett!
Középiskolásoknak

Nyári Ifjúsági Tábor

Az Amnesty nyári táborában olyan középiskolás fiatalok vesznek részt, akik érdeklődnek az emberi jogok, az aktivizmus és az Amnesty munkája iránt. A táborban kreatív foglalkozásokon, műhelymunkákon és csapatjátékokon keresztül hozzuk közelebb az emberi jogokat a fiatalokhoz.
szülők, pedagógusok, diákok

Emberi Jogi Barát Iskola - bevezető workshop

A program egy olyan iskolai légkör kialakítását támogatja, ahol a középpontban az iskolai élet minden szereplőjének az emberi jogai állnak. Az emberi jogi oktatás nem csak tudásról, hanem hozzáállásról és készségekről is szól. Célja, hogy a fiatalok tudatosan és aktívan tegyenek a saját környezetükért. Ezt a hozzáállást leginkább egy olyan iskolában lehet elsajátítani, ahol a tananyagon kívül az egész iskolai légkör támogatja az emberi jogok érvényesülését.

Jelentkezz Programjainkra

Jelezd nekünk az alábbi form segítségével, hogy melyik programunk érdekel és felvesszük veled a kapcsolatot.

Hol tudunk elérni?

(Neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy ezeket az Amnesty International Magyarország a téged érdeklő amnesty-s emberi jogi programok lebonyolítása céljából kezelje.)

Melyik programunk érdekel?

Az office@amnesty.hu e-mail címen bármikor visszavonhatom a hozzájárulásaim.
Az Amnesty International Magyarország erre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóját elolvastam.

arrow_circle_up