Programjaink

önkéntesek

Képzők Képzése

A Képzők Képzése programunkra azok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni és elsajátítani az általunk használt emberi jogi oktatás tematikáját és módszereit, majd önkéntesként foglalkozásokat tartani különböző iskolákban.
Tanárok és gyerekekkel-fiatalokkal foglalkozó szakemberek

2021-es amnestys módszertani képzések

Az Amnesty emberi jogi oktatási programja a 2020/2021-es tanévben továbbképzést indított pedagógusok és fiatalok csoportjaival foglalkozó szakemberek számára. Ha rendszeresen dolgozol fiatalokkal, szeretnél velük többet beszélni az emberi jogokról, és szívesen megismernéd az Amnesty oktatási módszereit, akkor gyere el erre a képzésre.
Középiskolásoknak

Nyári Ifjúsági Tábor

Az Amnesty nyári táborában olyan középiskolás fiatalok vesznek részt, akik érdeklődnek az emberi jogok, az aktivizmus és az Amnesty munkája iránt. A táborban kreatív foglalkozásokon, műhelymunkákon és csapatjátékokon keresztül hozzuk közelebb az emberi jogokat a fiatalokhoz.
szülők, pedagógusok, diákok

Emberi Jogi Barát Iskola - bevezető workshop

A program egy olyan iskolai légkör kialakítását támogatja, ahol a középpontban az iskolai élet minden szereplőjének az emberi jogai állnak. Az emberi jogi oktatás nem csak tudásról, hanem hozzáállásról és készségekről is szól. Célja, hogy a fiatalok tudatosan és aktívan tegyenek a saját környezetükért. Ezt a hozzáállást leginkább egy olyan iskolában lehet elsajátítani, ahol a tananyagon kívül az egész iskolai légkör támogatja az emberi jogok érvényesülését.
Középiskolások

Összpont - Emberi Jogi Diákverseny

2021-ben nyolcadik alkalommal rendezzük meg az Amnesty emberi jogi versenyét középiskolás diákok számára. A februártól májusig tartó verseny során kreatív, izgalmas feladatokon keresztül dolgozhatsz fel emberi jogi témákat, majd a tanultakat felhasználva, az Amnesty támogatásával felléphetsz a számodra fontos ügyek mellett!

(Neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy ezeket az Amnesty International Magyarország a téged érdeklő amnesty-s emberi jogi programok lebonyolítása céljából kezelje.)