highlight_off

Nyári Ifjúsági Tábor

5 nap
Középiskolásoknak
Az Amnesty nyári táborában olyan középiskolás fiatalok vesznek részt, akik érdeklődnek az emberi jogok, az aktivizmus és az Amnesty munkája iránt. A táborban kreatív foglalkozásokon, műhelymunkákon és csapatjátékokon keresztül hozzuk közelebb az emberi jogokat a fiatalokhoz.

🥳 Az idei nyár sem telhet el Amnestys tábor nélkül! 
Augusztus 23-27. között nyolcadik alkalommal szervezzük meg nyári ifjúsági táborunkat, ahol egyszerre tanulhatsz az emberi jogokról, kipróbálhatod magad aktivistaként, és megismerkedhetsz hozzád hasonlóan nyitottak fiatalokkal, akik szeretnének aktívan tenni a pozitív változásért.

Regisztrálj itt!

😷❗A tábor szervezői folyamatosan figyelemmel kísérik a járványhelyzet alakulását, és a rendezvényt az aktuális védelmi intézkedésekkel összhangban szervezik majd meg. Bízunk abban, hogy a tábor meghirdetetett időpontjára a járvány esetszámainak csökkenésével együtt a korlátozások enyhítésére is számíthatunk, hogy 2021-ben se maradjon el az Amnestys nyári tábor. 

🙋‍♀️🙋🙋‍♂️ Középiskolás diák vagy? Izgatnak az emberi jogok és szívesen fellépnél a védelmükben? Gyere az Amnesty nyári táborába, és csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol számít a véleményed; 
- más fiatalokkal együtt tanulhatsz arról, hogyan tegyünk az emberi jogokért egyedül vagy közösségben; 
- olyanok vesznek majd körbe, akik aktívan tesznek azért, hogy egy egyenlőbb világban élhessünk; 
- a kritikus gondolkodás és a sokszínűség érték; 
- új, értékes kapcsolatokat teremthetsz. 

🏕 HOL?  
Az idei tábort Hollókőn tartjuk,  ahová együtt utazunk majd Budapestről.
A helyszínen a táborozók teljes ellátást kapnak és 5-6 ágyas szobákban lesznek elszállásolva.
https://kreativter.hu   
 
🌞 MIKOR? 
2021. augusztus 23-27.

🤷‍♀️ KIK? 
35 fiatal, 10 ember jogi képzővel/pedagógussal/ifjúsági segítővel, az Amnesty szakembereivel és önkénteseivel. 

👇👇 JELENTKEZÉS MENETE:

- Regisztrálj legkésőbb június 6-ig ezen a formon keresztül, így felkerülsz a táborba jelentkezők listájára.
- A táborba idén is csak 35 diáknak tudunk helyet biztosítani, ezért június 6-a után a lenti válaszaitok alapján kiválogatjuk  a tábor résztvevőit. A válaszaitokon túl figyelünk még arra, hogy az ország minél több pontjáról érkező diákkal ismerkedhessetek meg, a nemek arányára és arra, hogy egy igazán sokszínű közösség jöhessen össze idén Hollókőn. 
- Legkésőbb június 15-ig értesítünk benneteket arról, hogy bekerültetek-e az idei tábor résztvevői közé. 

💛🖤💛 Szeretnénk, ha minden gyerek egyenlő esélyekkel indulhatna és az anyagi helyzetétől függetlenül lehetősége lenne eljutni a táborba, ezért a tábor ingyenes. Amennyiben te ennek ellenére támogatnád a tábort, azzal ahhoz is hozzájárulsz, hogy ifjúsági programjaink hosszútávon is mindenki számára hozzáférhetőek legyenek.

💬💭 Ha addig is kérdésed merülne fel, csatlakozz június 2-án, 18:00-tól a "Tudj meg többet a táborról!" online eseményünkhöz, amire itt tudsz regisztrálni: https://forms.office.com/r/bXgJHR7iWp , vagy írj nekünk a karacson.zita@amnesty.hu  címre. 

Jelentkezz Programjainkra

Jelezd nekünk az alábbi form segítségével, hogy melyik programunk érdekel és felvesszük veled a kapcsolatot.

Hol tudunk elérni?

(Neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy ezeket az Amnesty International Magyarország a téged érdeklő amnesty-s emberi jogi programok lebonyolítása céljából kezelje.)

Melyik programunk érdekel?

Az office@amnesty.hu e-mail címen bármikor visszavonhatom a hozzájárulásaim.
Az Amnesty International Magyarország erre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóját elolvastam.

arrow_circle_up